Страхова компанія UNIVERSALNA долучилась до створення фільму «Юкі» про українців у NHL

Поява такого фільму стала можливою завдяки підтримці українського страховика UNIVERSALNA та канадського холдингу Fairfax, у який входить компанія.

UKE

З 3 грудня у кінотеатрах розпочався показ документального фільму «Юкі» (UKE). Картина розповідає про видатних українських хокеїстів, імена яких назавжди вписано в історію найвідомішої хокейної ліги — NHL. В Україні стрічка вийшла у прокат під гаслом «Історія перемог вільних українців».

Поява такого фільму стала можливою завдяки підтримці українського страховика UNIVERSALNA та канадського холдингу Fairfax, у який входить компанія.

«Вихід фільму «Юкі» є важливою подією для України. Для нас честь долучитись до його створення, — говорить заступник голови правління страхової компанії UNIVERSALNA Руслана Палайда. — Вона розповідає про нелегку долю українців, що підкорили хокейний Олімп, здолавши всі перепони на своєму шляху. У свій час вони покинули рідну країну заради відчуття свободи. Головні герої завжди пам’ятали, ким вони є насправді, та пишалися своїм походженням. Ці історії надихають та демонструють, що наполеглива праця неодмінно призводить до успіху».

Герої картини — Іван Грецький, Орест Кіндрачук, Ерік Нестеренко, Іван Буцик, Руслан Федотенко та інші — українці, що пройшли важкий шлях до успіху та у різний час здобули славу за океаном. Режисером картини став документаліст Володимир Мула, відомий за фільмом «Американська мрія. У пошуках правди».

Дата публикації: 04.12.2020

Новини UNIVERSALNA


  • UNIVERSALNA має прозору структуру власності

    Нацбанк підтвердив, що структура власності UNIVERSALNA повністю відповідає вимогам щодо прозорості.

  • UNIVERSALNA зелена за всіма показниками МТСБУ

    Наша автоцивілка знов зелена.

  • Підтвердили рейтинг фінансової стійкості uaAAA

    Ми в черговий раз підтвердили свій найвищий рейтинг фінансової стійкості на рівні uaААА.

UNIVERSALNA

facebook

Читайте новини та акції страхової компанії UNIVERSALNA.
Будьте завжди в курсі всіх подій.
Підписуйтесь на нашу сторінку Facebook/UNIVERSALNA