Страхова компанія UNIVERSALNA святкує 30-річчя

Цей неймовірний шлях в 30 років почався тоді, коли Україна тільки формувалася як суверенна держава. Саме в цей період Україна почала самостійно розв’язувати питання організації страхової діяльності.

UNIVERSALNA

В кінці лютого UNIVERSALNA відсвяткувала своє тридцятиріччя. Цей неймовірний шлях в 30 років почався тоді, коли Україна тільки формувалася як суверенна держава. Саме в цей період Україна почала самостійно розв’язувати питання організації страхової діяльності.

Тоді, в далекому 1991 році, була створена перша УКРАЇНСЬКА ПРИВАТНА СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ТЕРЕН», яка й стала однією з основних в об’єднаній страховій групі під назвою UNIVERSALNA.

«За цей час компанія багато чого пережила, але основним пріоритетом завжди залишався добробут наших клієнтів. Адже вони — наша головна цінність, — говорить Олексій Музичко, Голова правління страхової компанії UNIVERSALNA. — Я впевнений, що 30 років — це лише початок історії. Попереду нас чекають нові вершини та досягнення. Інакше і бути не може, адже в UNIVERSALNA працює команда справжніх професіоналів, поряд з якими я відчуваю впевненість у завтрашньому дні. На цей час компанія стабільно входить в ТОП 10 кращих ринкових страховиків України».

У 2019 році UNIVERSALNA стала частиною канадського фінансового холдингу Fairfax Financial Holdings Limited (Канада, м. Торонто), що посилило позиції для подальшого розвитку. Одним з основних пріоритетів компанії є робота в сегменті малого та середнього бізнесу, також компанія приділяє особливу увагу розвитку нових для страхового ринку InsurTech-проєктів.

Минулого року компанія запустила абсолютно унікальний для страхування мобільний додаток «UNIVERSALNA BY KASKO2GO», який виводить послугу страхування КАСКО на абсолютно новий рівень персоналізації. Цей InsurTech-проєкт використовує швейцарські технології та Big Data для аналізу трендів безаварійної поведінки водія за кермом. На базі аналітичних даних користувачі мобільного додатку отримують щомісячні знижки до 50% на страхування повного КАСКО. Вигода для клієнта очевидна — уважні водії платять менше за страхування.

«Найближчим часом ми будемо розвивати цей продукт, а далі — перенесемо найбільш вдалі напрацювання на інші пропозиції нашої компанії», — говорить Руслана Палайда, заступниця Голови правління страхової компанії UNIVERSALNA.

UNIVERSALNA щорічно отримує рейтинги фінансової надійності та проходить міжнародний аудит в компаніях Ernst & Young, Deloitte і PricewaterhouseCoopers. Нині компанія має рейтинг uaAA+, що свідчить про найвищий рівень фінансової стійкості.

Дата публикації: 02.03.2021

Новини UNIVERSALNA


  • UNIVERSALNA має прозору структуру власності

    Нацбанк підтвердив, що структура власності UNIVERSALNA повністю відповідає вимогам щодо прозорості.

  • UNIVERSALNA зелена за всіма показниками МТСБУ

    Наша автоцивілка знов зелена.

  • Підтвердили рейтинг фінансової стійкості uaAAA

    Ми в черговий раз підтвердили свій найвищий рейтинг фінансової стійкості на рівні uaААА.

UNIVERSALNA

facebook

Читайте новини та акції страхової компанії UNIVERSALNA.
Будьте завжди в курсі всіх подій.
Підписуйтесь на нашу сторінку Facebook/UNIVERSALNA