Польща обрала страховиків для видачі українцям шенгенської візи

UNIVERSALNA стала однією зі страхових компаній, акредитованих республікою Польща для видачі полісів

Poland

UNIVERSALNA стала однією зі страхових компаній, акредитованих республікою Польща для видачі полісів, необхідних в тому числі для отримання шенгенської візи категорії «С» та «D».

У зв'язку зі змінами, які внесені польським урядом в закон «Про іноземців», Міністерство закордонних справ Польщі оновило список українських страхових компаній, які відповідають новим вимогам. Серед них, зокрема, наявність цілодобової служби підтримки, куди можна повідомити про страховий випадок, наявність філії в Польщі або іншій країні Євросоюзу тощо.

«Компанія UNIVERSALNA потрапила до списку з позначкою «Wariant PREMIUM», що свідчить про високу оцінку польською стороною нашої страхової компанії та тих послуг, що ми надаємо, — заступник голови правління страхової компанії UNIVERSALNA Руслана Палайда. — Ми завжди дбаємо про наших клієнтів, де б вони не були — в Україні або за кордоном, дотримуємося найвищих стандартів, прийнятих в групі компаній Fairfax. За підсумками 9 місяців 2020 року ми займаємо 7 місце серед страхових компаній України за обсягом валових страхових премій у туристичному страхуванні».

За новими правилами медична страховка повинна покривати не менше 30 000 євро витрат, які можуть виникнути у зв'язку з необхідністю повернення з медичних причин, невідкладної медичної допомоги, госпіталізації або смертю. При цьому, діяти вона повинна на всій території Шенгенської зони.

Дата публікації: 04.12.2020

Новини UNIVERSALNA


  • UNIVERSALNA має прозору структуру власності

    Нацбанк підтвердив, що структура власності UNIVERSALNA повністю відповідає вимогам щодо прозорості.

  • UNIVERSALNA зелена за всіма показниками МТСБУ

    Наша автоцивілка знов зелена.

  • Підтвердили рейтинг фінансової стійкості uaAAA

    Ми в черговий раз підтвердили свій найвищий рейтинг фінансової стійкості на рівні uaААА.

UNIVERSALNA

facebook

Читайте новини та акції страхової компанії UNIVERSALNA.
Будьте завжди в курсі всіх подій.
Підписуйтесь на нашу сторінку Facebook/UNIVERSALNA